Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس مازندران، سرویس فرهنگی/ با ورود ویروس کرونا به کشور شرایط و فضای همه امور تغییر کرده و معادلات جهانی به هم خورده که همه کسب و کارها از این رو آسیب دیدند که این آسیب به عرصه آموزش و پرورش نیز رسیده و کلاس‌های مدارس به شکل غیر حضوری دنبال شدند.

در این میان برخی از دانش آموزان و خانواده‌ها دچار آسیب شدند که باید شرایط آموزش آنلاین را برای کودکان و دانش‌آموزان خود فراهم می‌کردند و این شامل هزینه‌های برای خرید تلفن همراه و یا خرید بسته‌های اینترنتی بوده است که حتی با وجود شرایط اقتصادی کشور برای برخی خانواده‌ها امکان خرید تجهیزات درسی ضروری نیز امکان‌پذیر نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی معلمان هم دچار تغییر وضعیت درسی شده و فضای خانه را به مدرسه تبدیل کردند، چرا که در گذشته حضور در فضای مدرسه بود و زمان مشخصی را در آن سپری می‌شد اما اکنون هم دانش‌آموزان و هم معلم آن زمان مشخص را برای حضور در کلاس درس به‌صورت آنلاین ندارند و حتی شبانه‌روزی درگیر یادگیری هستند.

در نتیجه این روش آسیب‌هایی برای معلمان نیز به همراه دارد که نمونه آن چک کردن همزمان تعداد زیادی از دانش آموزان به‌صورت آنلاین است که سختی‌های خاص خود را دارد و چه بسا به بینایی معلم آسیب رسانده و هیچ‌گونه حمایتی برای سلامت معلم و تامین تجهیزات آن نیز برای آموزش آنلاین وجود ندارد.

در صورتی که در این شرایط کرونا برای همه ادارات و ارگان‌ها کم کاری، اضافه حقوق و حتی مزیت و مزایای دیگری در نظر گرفته شده است اما معلمان که نسبت به گذشته فعالیت بیشتری نیز دارند مزیت و امتیاز در نظر گرفته نشده است.

بر این اساس خبرنگار فارس گفت‌وگویی با ریاست آموزش و پرورش شهرستان رامسر داشته که در ادامه می‌خوانیم:

محمد‌ صادق امینی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار فارس شهرستان رامسر با اشاره به اینکه شرایط به وجود آمده از کرونا فضا را برای همه کسب و کارها تغییر داده و معادلات جهانی را به هم ریخته گفت: ما با وجود شرایط کرونا در مدارس با محدودیت‌های منابع و مشکلاتی همراه بودیم که قابل پیش‌بینی نبودند.

*دایر بودن مدارس در مناطق با جمعیت زیر ۵۰ نفر 

وی اظهار کرد: اما طبق دستور ستاد کرونا کشور مبنی بر برگزاری کلاس‌های مدارس به صورت آنلاین مجموعه آموزش و پرورش در کوتاه‌ترین زمان ممکن سعی کرد فضای یادگیری را آماده کرده که البته کار بزرگ و بسیار سختی بود تا هم معلمان آمادگی لازم را داشته باشند و هم مدارس و خانواده‌ها و به ویژه دانش‌آموزان که در فضای غیر حضوری و مجازی همکاری لازم را داشته باشند و از خدمات تحصیلی برخوردار شوند.

امینی نیا از همه مجموعه‌ها در مدارس، معلمان و در راس آن‌ها خانواده‌ها که می‌توان گفت در این حوزه سنگ تمام گذاشتند تشکر کرد و افزود: خانواده‌ها امروزه بیش از گذشته عهده‌دار مسوولیت درسی دانش‌آموزان بودند که آموزش و پرورش همچون گذشته سپاسگزار خانواده‌ها است.

ریاست آموزش و پرورش شهرستان رامسر
با اشاره به تامین گوشی و یا تبلت برای دانش آموزان از طریق مرجع آموزش و پرورش تصریح کرد: مهم‌ترین مشکل در این حوزه تامین گوشی دانش‌آموزان بوده که در اولین مرحله همکاران به صورت انفرادی و یا گروهی اقدام کرده و برای تعدادی از دانش‌آموزان تهیه کردند و از آن پس از طریق مجمع خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار را پیگیری کردیم که برخی از نیاز‌ها از این طریق تامین شد.

این مسوول خاطرنشان کرد: خیرین شهرستان و منطقه این بار هم پای کار آمده که حتی برخی خیرین کمک‌هایی فراتر از تهیه گوشی و نیاز کمک آموزشی برای تامین دفاتر به وسایلی که امروز بچه‌ها برای دسترسی به آموزش نیاز دارند.

وی با اشاره به اینکه از طریق شبکه شاد ارتباط خانه،مدرسه، معلم و دانش آموز برقرار است، یادآور شد: همه بچه‌ها از این خدمات بهره‌مند هستند اما در برخی مناطق سطح شهرستان که جمعیت زیر ۵۰ نفر داشتند طبق دستور فرماندار و ستاد کرونا و همچنین صدور مجوز به‌صورت حضوری کلاس‌ها را برقرار کردند و البته همراه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

*اهمیت تولید محتوا در تدریس آنلاین

امینی نیا تاکید کرد: امروز هم تمام تلاش مدارس ما کمک به آرامش دانش‌آموزان و خانواده‌ها می‌باشد که برخی از آن‌ها ایجاد بستر مناسب برای تحصیل دانش آموزان و حتی تولید برنامه‌های مختلف ورزشی و رفتاری بچه‌ها را فراهم کردند.

ریاست آموزش و پرورش شهرستان رامسر به موضوع دیگری اشاره کرد و گفت: تولید محتوا با وجود شرایط آنلاینی مدارس بسیار نکته مهمی است که باید مطالب کتاب را به صورت قابل فهم انتقال داد و لذا نیازمند خلاقیت معلمان و تدریس آن‌ها در فضای مجازی است.

این مسوول در ادامه با تاکید بر اینکه تمام تلاش ما این است که برای نوبت دوم سال تحصیلی آموزش غیر حضوری پیگیری‌ها و نظارت‌ها به گونه‌ای باشد که اگر دانش آموزی دسترسی به امکانات ندارد و یا به‌روزرسانی امکانات نیاز داد به آن‌ها کمک کنیم، اما امیدوارم اتفاق خاص دیگری نیفتاده که نگرانی بچه ها زیاد شود و به طور جدی با دانش‌آموزان هستیم تا فضای بهتری برای یادگیری دانش آموزان فراهم شود.

وی تعداد گوشی‌هایی که در طی فراخوان توسط دانش‌آموزان اعلام شد بیش از ۶۰۰ دانش آموز گوشی نداشته و متقاضی بودند که با کمک همه افراد و دستگاه‌های مختلف و همچنین خیرین دو رقمی شده و به حدود ۹۰ نفر رسید.

امینی نیا افزود: همچنین تسهیلاتی نیز از طرف وزارتخانه برای افرادی که توان بازپرداخت داشتند کمک هزینه برای خانواده‌ها در نظر گرفته شد که از طریق بانک‌های عامل به خانواده‌ها پرداخت کردیم اما همچنان نیازمند کمک از طرف مردم و همچنین دستگاه‌ها برای به‌روزرسانی و تعمیر گوشی‌های دانش‌آموزان هستیم.

*زحمات معلمان باید دیده شود

ریاست آموزش و پرورش شهرستان رامسر در پایان از معلمان تشکر کرد که شاید در این موقعیت از زحمات آن‌ها که باید ویژه دیده شود و معلمان با شرایط متفاوتی در کلاس‌های درس حضور داشتند، محیط آموزش عوض شده و از امکانات شخصی خود استفاده کردند اگر همکاری معلمان در کنار خانواده‌ها نبود، مشخص نبود کرونا چه بلایی سر تحصیل می‌آورد همکاری خانه و مدرسه در این شرایط دو چندان شد و کار بزرگی بود که خوشبختانه با تلاش همه به ثمر نشست.

این مسوول عنوان کرد: اما در زمینه زیرساخت‌ها مشکلات بزرگی داریم و فضای مجازی شرایط ویژه خود را دارد که ممکن است با انتظارات ما هم‌خوان نبوده و فراهم کردن این زیرساخت‌ها برای سرعت بخشیدن پهنای باند و حل شدن بسیاری از مشکلات کمک کند.

وی گفت: همچنان نیز همچون گذشته انتظار کمک داریم برخی از هزینه‌ها از طریق آموزش و پرورش پیش‌بینی شد که به‌صورت رایگان به دانش‌آموز و همکاران که از شبکه استفاده می‌کنند استفاده کنند اما چون زیرساخت‌ها آماده نیست در بسیاری از مواقع معلمان از شبکه شاد خارج شوند که در این موارد باید هزینه‌هایی پرداخت کند، اما اگر زیرساخت و نیاز فناوری حل شود بسیاری از مشکلات حوزه اقتصادی خانواده و مدرسه برطرف خواهد شد در غیر این صورت به ناچار باید هزینه‌ها را پرداخت کرد تا آموزش به خطر نیفتد.

امینی نیا تاکید کرد: آموزش و پرورش برای کل کشور است و همه باید پای کار باشند و امیدواریم شاهد فرصت‌های بیشتری باشیم که هدف ما اموزش و یادگیری مستمر دانش آموزان است.

ریاست آموزش و پرورش شهرستان رامسر ادامه داد: در شهرستان افراد و معلمان خلاق نیز در راستای تدریس آنلاین داشتیم که برای شناسایی بهترین اثر و آموزش معلمان طرح‌های ارائه شده توسط گروه اموزشی داوری شده و توانایی معلم شناسایی و استعداد دانش آموزان نیز دیده می‌شود.

*مردم با کمیته امداد مساعدت داشته باشند

 پرویز سرایی ریاست کمیته امداد شهرستان رامسر نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس شهرستان رامسر با اشاره به اینکه شروع سال تحصیلی با وجود ویروس کرونا شرایط سختی را برای خانواده‌ها رقم زد، گفت: در آغاز تعداد کمی از خانواده‌ها به کمیته امداد مراجعه کرده و درخواست کمک داشتند.

وی اظهار کرد: دانش‌آموزان امداد تعداد ۲۰ نفر فاقد تبلت و تلفن همراه بودن که در ابتدای شروع سال تحصیلی شناسایی گردید و ۱۵ عدد تبلت توسط کمیته امداد، خیرین و موسسات خیریه تهیه و تحویل دانش‌آموزان داده شد.

 سرایی افزود: از عموم مردم درخواست داریم نسبت به تهیه مابقی تبلت‌ها مساعدت و همراهی لازم را داشته باشند تا همه دانش‌آموزان به راحتی مقاطع تحصیلی خود را طی کنند.

* گفت‌و‌گو با والدین دانش‌آموز

در ادامه به گفت‌وگو با والدین یکی از دانش‌آموزانی که از طریق کمیته امداد تبلت دریافت کردند پرداختیم.

در طی تماس با دانش‌آموز، مادر وی جواب تلفن را داده و به خبرنگار فارس شهرستان رامسر گفت: با شروع سال تحصیلی فرزندم که تلفن همراه و یا تبلت نداشت به منزل دوست خود رفته و با هم درس خوانده و سر کلاس حاضر می‌شدند.

وی با اشاره به اینکه سال قبل هم که مدارس آنلاین بود، پسرم و دوستش باهم درس می‌خواندند، اظهار کرد: شرایط سختی بود که فرزندم همیشه باید به منزل دوستش برود و از این بابت خیلی ناراحت بود.

این مادر در ادامه با اشاره به اینکه پسرم مقطع سوم راهنمایی است، افزود: به دلیل اینکه خودمان توان مالی برای تهیه تلفن همراه و یا تبلت را نداشتیم، همسرم به کمیته امداد مراجعه کرده بود که پس از مدتی تبلت به ما دادند تا دانش‌اموزم بتواند در کلاس‌های آنلاین حاضر شود.

وی در پایان گفت: پسرم خیلی خوشحال است که بدون ایجاد مزاحمت برای کسی می‌تواند درس‌هایش را بخواند و برای تهیه تبلت از کمیته امداد و خیرین بسیار تشکر می‌کنیم.

به گزارش فارس: همانطور که بیان شد با ورود ویروس کرونا به کشور شرایط و فضای همه امور تغییر و همه کسب و کارها آسیب دیدند که این آسیب در عرصه آموزش و پرورش به دانش آموزان و معلمان رسید، که خوشبختانه با برخی حمایت‌های مادی و معنوی چرخ تحصیل می‌چرخد و وقفه‌ای ایجاد نشده است.

انتهای پیام/۳۱۴۱/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان آموزش مدارس دانش آموزان دانش آموزان خبرنگار فارس کمیته امداد داشته باشند سال تحصیلی خانواده ها تلفن همراه امینی نیا هزینه ها کلاس ها بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۵۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان

مدیرکل امور تربیتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه از ابتدای دوره دوم ابتدایی شاهد آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان هستیم، گفت: ترک تحصیل باعث ورود به چرخه آسیب‌ها می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امیر تجلی نیا در نشست خبری با رسانه‌ها بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی در گذر زمان روند رو به رشد داشته است، گفت: آسیب های اجتماعی متنوع تر از قبل شده و سن افراد درگیر کاهش پیدا کرده همچنین جنبه ترکیبی پیدا کرده است و به نوعی با نوزایی در آسیب‌های اجتماعی مواجهیم.

وی افزود: دانش‌آموزی که دچار رفتار پر خطر فرار از منزل شده است درگیر آسیب‌های بعدی هم می‌شود.

مسری بودن رفتارهای پرخطر بین دانش‌آموزان

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش درباره دسته بندی آسیب‌های اجتماعی بیان کرد: دسته‌بندی مختلفی از آسیب‌های اجتماعی وجود دارد، یک درصد از آسیب‌های اجتماعی رفتارهای پرخطر هستند مانند اختلال سومصرف مواد، آسیب به خود، خشونت و فرار از منزل یا مدرسه که ویژگی این رفتارها مسری بودن آن است یعنی از دانش‌آموزی به دانش آموز دیگر سرایت می‌کند.

تجلی نیا با بیان اینکه برنامه‌ای از سال 1394 به نام نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان( نماد ) اجرا می‌شود، افزود: دانش‌آموزان درگیر  آسیب‌های اجتماعی، نیازهای مختلفی دارند، ممکن است دانش‌آموزی درگیر اختلالات روان شناختی باشد، درگیر فقر مطلق باشد، نیاز به درمان داشته باشد، نیازمند خدمات مددکاری باشد، بد سرپرست یا بی سرپرست باشد، کودک کار یا کودک خیابانی یا جزو اتباع  باشد، به تمام این گروه از طریق برنامه نماد رسیدگی می‌شود.

آغاز آسیب‌های اجتماعی از چهارم دبستان

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه آسیب‌های اجتماعی در مدرسه تولید نمی‌شود، گفت: محل ظهور و بروز آسیب مدرسه است، از ابتدای دوره دوم ابتدایی شاهد بروز آسیب‌های اجتماعی هستیم اما در عموم موارد علت آموزش و پرورش نیست.

تجلی نیا با بیان اینکه آموزش و پرورش برای ایفای نقش در حوزه آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان، نیروی مورد نیاز، بودجه و حمایت قانونی را در اختیار ندارد، هر مشکل دانش‌آموز متولی خود را دارد که باید دستگاه‌ها برای ارائه خدمات پای کار بیایند.

وی با بیان اینکه پیشگیری 2 بخش کنشی و واکنشی است که تفاوتشان در زمان مداخله است، گفت: جنس پیشگیری در آموزش و پرورش باید پیشگیری کنشی باشد، نماد یک سند سند ائتلاف است تا با همکاری و هم افزایی دستگاه‌های مختلف، ظرفیت‌ها، امکانات و برنامه‌ها را برای ارائه خدمت به دانش‌آموزان نیازمند بسیج کنند در حقیقت نماد یک نخ تسبیح است تا تمام دستگاه‌هایی که باید به دانش آموزان نیازمند ارائه خدمت کنند را کنار هم قرار می‌دهد.

تجلی نیا گفت: پیشگیری سطح یک در برنامه نماد یعنی مهارت‌هایی به همه دانش‌آموزان، والدین و کادر مدارس آموزش داده شود، همچنین مهارت‌های خودمراقبتی نظیر کنترل هیجان به دانش‌آموز آموزش داده شود.

وی با بیان اینکه 80 درصد نماد پیشگیری است، افزود: به دانش‌آموزان آموزش مهارت‌های خود مراقبتی، به اولیا آموزش مهارت‌های فرزند پروری، به کادر مدارس آموزش مهارت‌های کنترل کلاس و مدیریت کلاس با توجه به حفظ سلامت روان دانش‌آموزان در ابعاد مختلف و ارائه مهارت‌های خود مراقبتی به دانش‌آموزان آموزش داده می‌شود.

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه فرایند دوم نماد غربالگری است، ادامه داد: ماده 44 آیین نامه قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، آموزش و پرورش را مکلف کرده است، تمام دانش‌آموزان مدارس دولتی و غیردولتی را از جهت تحصیلی و رفتاری در سامانه نماد یا نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان مورد رصد و پایش قرار دهد.

تجلی نیا ادامه داد: مدیر مدرسه مکلف است با شناسایی دانش‌آموزان در معرض خطر یا بزه دیده ضمن ارائه خدمات آموزشی، مشاوره فردی و خانوادگی و انجام مداخلات مختصر ضروری، وقتی دانش‌آموز نیازمند معاضدت‌های قضایی، انتظامی و حمایت‌های اجتماعی است، دانش‌آموزان را بر حسب موضوع به بهزیستی یا دفتر حمایت از اطفال و نوجوانان دادگستری معرفی کنند.

وی گفت: در نماد، غربالگری پایه شامل دو بخش روان شناختی و آسیب‌های اجتماعی است، گفت: در بخش روان شناختی برای دانش‌آموزان پایه‌های مختلف، متناسب با مقتضیات، نیاز، سن و شرایط، آزمون‌های غربالگری طراحی می‌شود.

بررسی روانی 6 میلیون دانش‌آموز

تجلی نیا با بیان اینکه تا سال 1400-1401 آخرین سال غربالگری نماد، 960 هزار دانش‌آموز غربال شدند، ادامه داد: امسال غربالگری وسعت داده شده و تا امروز بیش از شش میلیون و 600 هزار دانش‌آموز در پایه‌های سوم، پنجم، هفتم، هشتم و دهم غربالگری روانشناختی شده‌اند.

وی ادامه داد: هشت مقیاس بررسی شده شامل بیش فعالی، پرخاشگری، افسردگی، اضطراب، نقص در انجام تکالیف تحصیلی، نقص در خود کنترلی و رفتارهای آسیب رسان هستند و در دوره ابتدایی پایه اول هم غربالگری می‌شوند.

افت تحصیلی باعث آسیب اجتماعی می‌شود

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش یکی از دلایل آسیب اجتماعی را افت تحصیلی عنوان کرد و ادامه داد: وقتی دانش‌آموز دچار افت تحصیلی می‌شود، دچار شکست تحصیلی شده و ترک تحصیل می‌کند، از مدرسه خارج می‌شود که این موضوع باعث ورود به آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

تجلی نیا با اشاره به اینکه دانش‌آموز تا وقتی در مدرسه است از آسیب‌های اجتماعی مصون است، گفت وقتی دانش‌آموز از مدرسه خارج شود و ترک تحصیل کند به نوعی احتمال درگیر شدن با آسیب‌‌های اجتماعی افزایش پیدا می‌کند.

غربالگری اختلالات یادگیری پایه اول دبستان

وی با بیان اینکه اختلالات یادگیری اگر به موقع شناسایی و درمان نشود خیلی سریع روی افت تحصیلی، شکست تحصیلی و ترک تحصیل فرد تاثیر می‌گذارد، اظهار کرد: بنابراین در پایه اول دبستان آزمون غربالگری اختلالات یادگیری برای اولین بار در سطح کشور طراحی و اجرا شد.

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه غربالگری نماد دو مرحله دارد، افزود: در مرحله اول همه توسط نیروهای غیر متخصص غربال و اگر دانش‌آموزی دچار آسیب شناسایی شود به مرحله دوم غربالگری ارجاع داده می‌شود و در مرحله دوم مصاحبه تشخیصی توسط نیروهای متخصص مشاور یا رابط مشاور انجام می‌شود.

تجلی نیا فرایند سوم نماد را مداخله مختصر عنوان کرد و گفت: این مداخله وظیفه تمام کارکنان مدرسه غیر از مشاور است چون مشاور وظیفه مداخله تخصصی را دارد.

20 نمره ارزشیابی معلمان برای ایفای نقش تربیتی

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در سند نظام جامع مشاوره مصوب شورای عالی آموزش و پرورش با امضای رئیس جمهور، بیست نمره از ارزشیابی تمام کارکنان آموزش و پرورش به ایفای نقش در حوزه تربیت، راهنمایی و مشاوره اختصاص دارد، ادامه داد: عملیاتی کردن این بند می‌تواند به اجرای فرایند نماد در مدارس کمک کند.

تجلی نیا با بیان اینکه نماد معلم محور است، گفت: اگر معلم آموزش خوب ببیند، انگیزه داشته باشد، وظایفش را به خوبی ایفا کند ما هم در بخش پیشگیری، غربالگری و درمان به موقع، موفق خواهیم بود.

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش فرآیند چهارم را درمان عنوان کرد و افزود: مراکز مشاوره آموزش و پرورش، خدمات مشاوره و مراقبتی را ارائه می‌دهند.

وی فرایند پنجم را ارجاع دانش‌آموزان نیازمند معاضدت قضایی، حمایتی، مراقبتی و حمایت‌های اجتماعی به دستگاه‌های مربوطه عنوان کرد و گفت: ارزیابی وضعیت دانش‌آموز انجام و در نهایت اقدامات لازم انجام می‌شود.

تجلی نیا گفت: حضور پررنگ استانداران در جلسات شورای نماد، نظارت و پیگیری وزارت دادگستری به خصوص مرجع ملی کودک تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه نماد صرفا برنامه و مسیر صحیح برای خدمت به دانش آموزان است، عنوان کرد: این کار نیازمند پای کار آمدن دستگاه‌ها، اعتماد دانش‌آموزان، اولیا و آموزگاران برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مصون کردن آنها با ارائه آموزش‌های خودمراقبتی است تا اگر کسی درگیر شود در مراحل اولیه شناسایی و ارائه خدمات ببیند.

درمان دانش‌آموزان درگیر آسیب اجتماعی همزمان با تحصیل

تجلی نیا یکی از اصول نماد را دریافت خدمات مراقبتی دانش‌آموز در حین دریافت خدمات آموزشی عنوان کرد و افزود: هدف این است دانش‌آموز از خانواده هم جدا نشود.

وی به طرح همیار مشاور اشاره کرد و گفت: این طرح در دوره اول و دوم متوسطه اجرا می‌شود، در این طرح دانش‌آموزان، یک دانش‌آموز را به عنوان همیار مشاور انتخاب می‌کنند تا با دریافت آموزش‌های خاص به خود و سایر دانش آموزان در جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی ایفای نقش کنند‌

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در آموزش و پرورش با کمبود نیروی مشاور مواجهیم، ادامه داد: امسال 6 هزار نیروی مربی سبک زندگی که وظایف مراقب سلامت، معلم ورزش، مربی تربیتی و مشاور را دارد و 8 هزار نفر مشاور استخدام می‌شوند.

تجلی نیا به خط 1570 اشاره کرد و گفت: خط ملی نماد، خط فوریت و مشاوره است، در ایام هدایت تحصیلی نیز نقش هدایت تحصیلی به دانش آموزان را برعهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها